کیفری

دیه سوختگی در سال 1403

قانون مجازات اسلامی دیه را اینگونه تعریف می کند: دیه، مال معینی است که در شرع مقدس به سبب جنایت غیرعمدی بر نفس، عضو یا منفعت، یا جنایت عمدی در مواردی که به هر جهتی قصاص ندارد، مقرر شده است.

مبلغ دیه کامل انسان در سال ۱۴۰۳، در ماه‌های غیر حرام، 1 میلیارد و 200 میلیون تومان​ و در ماه‌های حرام ، 1 میلیارد و 600 میلیون تومان می‌باشد.

برای محاسبه دیه بصورت کلی به این گونه محاسبه می شود که میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای کرده و در نهایت اجرای احکام مربوطه دیه را محاسبه خواهد کرد.

در دیه سوختگی هم به همین صورت است و میزان مشخصی در قانون ندارد و محسابه آنلاین یا جدول دیه سوختگی مخصوصی ندارد.

+ پرسش: من هردو پام با مواد شیمیایی اسیدی ۸درصد درجه ۲ و ۳ طبق برگه پزشک سوخته. می‌خواستم ببینم شکایت کنم چقدر دیه حدودا بهم تعلق می‌گیره؟ الان سه ماه گذشته هنوز استعلاجی هستم، می‌تونم هنوز شکایت کنم؟


– پاسخ:  میزان دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و در نهایت در اجرای احکام محاسبه می شود. اگر هزینه های انجام شده توسط شما از دیه بیشتر شد با ارائه مدارک خسارت مازاد بر دیه طبق ماده یک‌ مسئولیت مدنی و اصل لا ضرر و لا ضرار فی اسلام در دادگاه حقوقی قابل مطالبه خواهد بود‌.

اگر به مشاوره حقوقی تلفنی فوری نیاز دارید بر روی "مشاوره با وکیل" کلیک نمایید.

مشاوره با وکیل

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

  1. سلام. وقت بخیر
    من تو شرکت کف دست راست و پشت ران و پشت زانوی راستم سوخت
    دکتر متخصص حدودن ۴۰ روز بهم استعلاجی داد. وقتی از شرکت به بیمارستان اعزام شدم. دکتر نوشته ۱۵ درصد سوختگی ولی دکتر متخصص بهم گفت ۳۵ درصد سوختگی . الان دیه من رو طبق دکتری که تو ببمارستان نوشته تعیین میکنن یا طبق روزهای استعلاجی؟؟؟؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا