کیفری

مجازات جرم مزاحمت تلفنی

طبق ماده 641 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات)، هر گاه کسی به وسیله تلفن یا دستگاه‌های مخابراتی دیگر برای اشخاص ایجاد مزاحمت نماید علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات، مرتکب به حبس از پانزده روز تا سه ماه محکوم خواهد شد.

 

مشاوره حقوقی

+ پرسش: در پرونده‌ای که من و همسرم به عنوان شاکی از کسی به جرم مزاحمت تلفنی و افترا شکایت کردیم، اگر در جلسه رسیدگی فقط من حضور بیابم و همسرم نیاد آیا مشکلی پیش میاد؟ میشه خودم همه چیز رو به قاضی توضیح بدم و همسرم دیگه حضور پیدا نکنه؟


– پاسخ: 0

+ پرسش: من یک سیم کارتی به نام خودم را دارم که شوهرم استفاده می‌کنه، با یک خانمی بااون سیم‌کارت حرف میزنه. من می‌خوام مالک اون خط را بشناسم ازچه راه‌هایی می‌توان اون کار رو انجام داد؟


– پاسخ: 0

+ پرسش: بنده در دوران عقد هستم و به دلیل اختلافاتی که با همسرم ایجاد شد، مجبور شدم برای اصلاح ایشون حق حبس بگیرم و منزل پدری بمانم ولی ایشان فقط یک بار تمکین زده‌اند که رد شده و مدام به یکی از دوستانشون میسپارند که تلفنی به بنده زنگ بزنند و درخواست کنند که بدون مهریه بعد از ۶ سال کنار برم. آیا به دلیل اینکه این آقا با لحن بدی با بنده حرف زدن می‌تونم ازشون شکایت کنم تا دیگه مزاحمت ایجاد نکنند و باعث ایجاد تنش نشوند؟ صداهاشون رو فراموش کردم ضبط کنم.


– پاسخ: 0

+ پرسش: آقای x از آقای y به جرم مزاحمت تلفنی، افترا و توهین شکایت می‌کند که آقای y نسبت به جرم مزاحمت تلفنی و افترا محکوم می‌شود و قاضی مجازات درجه شش برای ایشان تشخیص داده و ایشان را شش میلیون جریمه کرده. الان با توجه به اینکه ایشان دو جرم انجام داده و مصداق تعدد جرم است، آقای x می‌تواند نسبت به حکم صادره اعتراض کند و با استدلال به تعدد جرم درخواست مجازات اشد یعنی جریمه ۲۴ میلیونی کند؟


– پاسخ: 0

+ پرسش: من پرونده‌ای با موضوع مزاحمت تلفنی و توهین و افترا به عنوان شاکی در کلانتری دارم که اظهارات رو ثبت کردند و جواب استعلام مخابرات هم اومده و در پرونده است، فقط مونده مامور بازجو مشتکی‌عنه رو احضار کنه و اظهاراتش رو ثبت کنه. وقتی پرونده رو بفرستند دادسرا برای من و مشتکی عنه ابلاغیه میاد که پرونده به دادسرا ارجاع شده یا تا زمانی که بازپرس احضار کنه دو طرف رو ابلاغیه نمیاد؟


– پاسخ: 0

+ پرسش: من و مادرم یک پرونده به عنوان شاکی با موضوع مزاحمت تلفنی، توهین، تهمت و افترا در دادسرا داریم که به شعبه بازپرسی ارجاع و ثبت شده و منتظر ابلاغ هستیم جهت حضور. آیا بازپرس ما و مشتکی عنه رو در یک روز و یک ساعت احضار می‌کنه یا مهلت چند روزه میده برای حضور؟


– پاسخ: 0

+ پرسش:  تعدد مادی با معنوی چه فرقی داره؟ الان کسی با زنگ زدن مزاحمت تلفنی ایجاد کنه با پیام و صحبت پیش دیگران افترا و توهین کنه تعدد مادی است یا معنوی و این دو چه فرقی باهم دارند؟


– پاسخ: طبق ماده 131 قانون مجازات اسلامی هرگاه رفتار واحد، دارای عناوین مجرمانه متعدد باشد، تعدد معنوی است. لذا شما نیازی به تعیین تعدد ندارید و کافی است ثبت شکایت کنید بابت موضوعی که ادله محکم تری دارید. و می توانید به مطلب مرتبط در سایت بابت توضیح بیشتر تعدد جرم و تکرار جرم مراجعه نمایید.

اگر به مشاوره حقوقی تلفنی فوری نیاز دارید بر روی "مشاوره با وکیل" کلیک نمایید.

مشاوره با وکیل

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا