خانواده

بخشیدن مهریه

طبق ماده 1082 قانون مدنی، به مجرد عقد، زن مالک مهریه می‌شود و می‌تواند هر نوع تصرفی که بخواهد در آن بنماید. هرگاه زوجه مهریه ای که حق اوست را طی سند عادی یا سند رسمی به زوج ببخشد به این عمل زوجه، بذل مهریه یا بخشش مهریه گفته می شود.

هزینه محضر برای بخشیدن مهریه در دفترخانه، بر اساس اسناد مالی، محاسبه و دریافت می‌شود. مثلا طبق اخرین تعرفه تا مبلغ 500 میلیون ریال نسبت به مازاد 200 میلیون ریال، تعرفه 5 در هزار دریافت می شود.

+ پرسش:  همسرم در سال ۹۴ در قبال سهام پدیده که رونق خوبی داشت، مهریه خودش را با سند عادی و در حضور خانواده من بخشید و الان به صورت توافقی از هم جدا شدیم و من پارسال به دلیل مسافرت خارج از کشور حق طلاق را بدون قید و شرط برایشان دادم. حال که از طلاق حدود یک‌ماه گذشته تقاضای مهریه را کرده و اون متن بخشش مهریه هم در منزل پدرم نگهداری می‌شده اما الان که دنبالش هستیم وجود ندارد و ایشون در حضور زن برادرم و خواهر ایشون در دی ماه سال گذشته عنوان به برداشتن اون نوشته کرده و حتی عکس اون هم در گوشی به همسر برادرم نشون داده. حالا اگر زن برادرم به دادگاه نیاد، میشه از دادگاه بخواهیم جلب بده؟ آیا شهادت یک زن یا دوتا زن که از زبان خودش شنیدن و در گوشی عکسش بوده و شهادت خانواده بر بخشیدن مهریه برای دادگاه قابل قبول است؟


– پاسخ: 0

اگر به مشاوره حقوقی تلفنی فوری نیاز دارید بر روی "مشاوره با وکیل" کلیک نمایید.

مشاوره با وکیل

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا