کیفری

جرم تهدید

تهدید به دادن نوشته یا …

ماده 668 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات):

هرکس با جبر و قهر یا با اِکراه و تهدید دیگری را ملزم به دادن نوشته یا سند یا امضاء و یا مهر نماید و یا سند و ‌نوشته ای که متعلق به او یا سپرده به او می‌باشد را از و‌ی بگیرد به حبس از چهل و پنج روز تا یک سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

 

تهدید به قتل یا ضررهای نفسی

ماده 669 قانون مجازات اسلامی (تعزیرات):

هرگاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشاء سری نسبت به خود یا بستگان او نماید، اعم از این که به این و‌اسطه تقاضای و‌جه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه یا زندان از یک ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.

 

اثبات جرم تهدید

ماده 160 قانون مجازات اسلامی:

ادله اثبات جرم عبارت از اقرار، شهادت، قسامه و سوگند در موارد مقرر قانونی و علم قاضی است.

تبصره- احکام و شرایط قسامه که برای اثبات یا نفی قصاص و دیه معتبر است، مطابق مقررات مذکور در کتاب قصاص و دیات این قانون می‌باشد.

 

مشاوره حقوقی

+ پرسش: چند روز قبل دختر من سگ کوچولو ولی از نژاد ایرانی و معمولی در کوچه پیدا کرده و به خونه آورده، من هم آگهی دادم اما صاحبش پیدا نشد. چون امکان نگهداری نداشتم ۲ روز بعد به محلی که باغ بوده رفتم و سگ را به آن‌ها دادم. حالا بعد از چند روز صاحب سگ که همسایه ما هست پیدا شده ومن را تهدید به شکایت نموده.


– پاسخ: 0

+ پرسش: در پرونده تهدید به پرداخت ۲۴ میلیون جریمه در صندوق دولت محکوم شدم و مهلت ده روزه‌ی‌ پرداخت هم چند روزی هست گذشته. آیا با گذشت مهلت ده روزه می‌تونم از طریق دفاتر قضایی لایحه ارسال کنم و درخواست اقساطی کردن جریمه رو داشته باشم؟ آیا نیاز به مدارک خاصی هست؟ مثل استشهادیه محلی و فیش دریافتی حقوق و… . شغلم آزاد هست و توانایی مالی بالایی ندارم. اگر شاکی رضایت بده، پرونده به کل‌ مختومه خواهد شد یا اینکه جریمه همچنان باقیه یا ممکنه مبلغش فقط کمی پایین‌تر بیاد؟


– پاسخ: 0

+ پرسش: من و مادرم نسبت به یک خانم دادخواست حقوقی دادیم و حکم به نفعمون صادر شد. بعد از اینکه مبلغ را واریز کردند شوهر اون خانم با مادرم تماس گرفت که مبلغ رو واریز کردم، رضایت بزنید روی پرونده که مادرم گفت فردا میرم رضایت می‌زنم و مادرم گفت خانم شما ضامن دونفر شده، لطف کنید اون مبلغ رو هم بدید تا دادخواست ندم که شوهر اون خانم شروع به گفتن جمله‌هایی مانند میام دم خونه آبروتون رو میبرم و پیام داده رفتم دم خونتون یه مردی گفت اینجا نیستند(ایشان آدرس منزل مارو اشتباه رفتند درب منزل شخص دیگری). آیا این جملات مصداق تهدید است؟ لازم به ذکر است الان یک پرونده در کلانتری مبنی بر مزاحمت تلفنی، توهین و افترا نسبت به اون شخص داریم. آیا اون جملات مصداق تهدید است که شکایت تهدید رو هم اضافه کنم؟


– پاسخ: 0

اگر به مشاوره حقوقی تلفنی فوری نیاز دارید بر روی "مشاوره با وکیل" کلیک نمایید.

مشاوره با وکیل

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا