وکیل مشهد

وکیل جرایم رایانه ای مشهد ⚡️ (بهترین وکیل سایبری)

بهترین وکیل جرایم رایانه ای متخصص در جرایم اینترنتی و فضای مجازی می‌باشد و به قوانین و روش های کلاهبرداری و یا جرایم مطرح در این زمینه مثل هک گوشی موبایل یا کامپیوتر، کلاهبرداری از طریق سایت دیوار، شنود تلفن همراه شما، منتشر کردن عکس و فیلم های خصوصی در فضای مجازی و … اطلاعات و تخصص کافی را دارد.

اگر به مشاوره حقوقی تلفنی فوری نیاز دارید بر روی "مشاوره با وکیل" کلیک نمایید.

مشاوره با وکیل

+ خدمات وکیل سایبری در مشهد

خدماتی که وکیل سایبری می‌تواند برای اشخاص داشته باشد شامل، مشاوره و وکالت در زمینه‌های کلاهبرداری اینترنتی، ارز دیجیتال (کریپتوکارنسی)، کلاهبرداری از طریق سایت‌ها و پیج‌های فروشگاهی و اینستاگرام، مستندسازی ادله دیجیتال، شنود و جاسوسی، هک و نفوذ در تلفن یا کامپیوتر و….

1) مشاوره و وکالت در جرایم کلاهبرداری رایانه ای

طبق ماده ماده 741 قانون مجازات اسلامی، هرکس به طور غیرمجاز از سامانه های رایانه ای یا مخابراتی با ارتکاب اعمالی از قبیل وارد کردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف کردن داده‎ ها یا مختل کردن سامانه، وجه یا مال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل کند علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از یک تا پنج سال یا جزای نقدی از پنجاه میلیون ریال تا دویست و پنجاه میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

نکته: منظور از سامانه‌های رایانه‌ای، وسیله یا مجموعه‌ای از وسایل و ابزار مرتبط و به هم پیوسته است که مطابق با یک برنامه ای، پردازش اطلاعات و داده‌ها را انجام می‌دهد.

2) مشاوره و وکالت در جرایم ارز دیجیتال

وکیل ارز دیجیتال در مشهد فردی است که تخصص و دانش لازم را در زمینه حقوق و مسائل مرتبط با ارزهای دیجیتال (Cryptocurrency) دارد. او با روش‌ها و شیوه‌های کلاهبرداری متداول در این حوزه آشنا است و قادر است راه‌های حمایت و حفاظت از افراد در برابر آن‌ها را بررسی و ارائه دهد.

روش‌های کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال که در متن ذکر شده‌اند، عبارتند از:

1. پروژه‌های طرح پانزی، هرمی و شبکه‌ای

2. پروژه پامپ و دامپ (افزایش و کاهش)

3. جرم سرقت ارز دیجیتال

4. ادعای استخراج ابری (بدون دستگاه) و ربات‌های تلگرام

5. سرقت توسط صرافی‌های تقلبی ارز دیجیتال و ایجاد کیف پول‌های تقلبی

6. حملات فیشینگ با ایجاد صفحات جعلی اینترنتی

7. دریافت اطلاعات شخصی کاربران با بهانه‌های مختلف

8. ایجاد تیم پشتیبانی تقلبی با هدف کلاهبرداری

9. وعده دروغین اهدای رایگان جایزه یا ارز دیجیتال در شبکه‌های اجتماعی

10. فروش توکن بی‌ارزش و بی‌هدف

11. ادعای استخراج ارز دیجیتال با موبایل و کامپیوترها

وکیل ارز دیجیتال با آشنایی به این روش‌ها و شیوه‌های کلاهبرداری، می‌تواند به افراد کمک کند تا در برابر آن‌ها محافظت شوند و از پتانسیل تضرر و خسارت جلوگیری نمایند. وکیل مشهد می‌تواند راه‌های حمایت قانونی را معرفی کند، مشاوره حقوقی ارائه دهد و در صورت لزوم، در دادگاه نمایندگی کند تا حقوق و منافع موکل خود را به دفاع کند.

3) جمع آوری و مستند سازی ادله دیجیتال

جمع آوری و مستندسازی ادله دیجیتال در فرآیندهای قضایی بسیار اهمیت دارد و می‌تواند در صدور رای قاضی و حل پرونده تأثیر قابل توجهی داشته باشد. ادله دیجیتال به عنوان هرگونه داده، نرم‌افزار یا سخت‌افزار الکترونیکی است که به منظور اثبات ادعا، دفاع، استدلال قضایی، صدور رای و کشف جرم مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ادله‌ها اطلاعات مفیدی را در اختیار قاضی قرار می‌دهند و در فرآیندهای تعقیب کیفری و دادرسی تأثیرگذار هستند.

مستندسازی ادله دیجیتال به منظور قوی‌تر کردن محتوای ادله و اطمینان حاصل کردن از قابلیت قبول آن‌ها در دادگاه انجام می‌شود. این فرایند شامل جمع آوری، ثبت و حفظ ادله دیجیتال است. با مستندسازی مناسب، قابلیت قبول ادله در دادگاه افزایش می‌یابد و اثربخشی آن‌ها در رسیدگی به پرونده افزایش می‌یابد.

با توجه به پیچیدگی و حساسیت ادله دیجیتال، بهترین راه حل این است که این وظیفه به وکیل جرایم اینترنتی با تجربه و تخصص در این حوزه سپرده شود. وکیل جرایم رایانه ای در مجموعه ما که سال‌ها در زمینه جمع آوری و مستندسازی ادله دیجیتال فعالیت کرده‌اند، دارای دانش و تجربه لازم برای انجام این وظیفه هستند. آن‌ها می‌توانند ادله را به طور حرفه‌ای جمع آوری کرده و در قالب گزارش‌ها و مستندات مناسب ثبت کنند تا در دادگاه به آن‌ها اعتبار بخشیده شود.

به طور کلی، جمع آوری و مستندسازی ادله دیجیتال توسط وکیل سایبری در مشهد حرفه‌ای باعث می‌شود تا ادله قوی و مؤثرتری در فرآیندهای قضایی ارائه شود و به نتیجه مثبتی برای موکلان خود برسند.

4) مشاوره و وکالت در جرایم انتشار تصاویر خصوصی در فضای مجازی

وکیل متخصص در جرایم انتشار تصاویر خصوصی در فضای مجازی باید به طور کامل با قوانین و مقررات مربوط به حفاظت از حریم خصوصی و حقوق شخصی آشنا باشد. وکیل جرایم اینترنتی باید توانایی بررسی شواهد و مدارک مرتبط با پرونده شما را داشته باشند و همچنین تحقیقات لازم را برای دفاع از شما انجام دهند.

قانون جمهوری اسلامی ایران در مورد جرایم انتشار تصاویر خصوصی در فضای مجازی تعیین کرده است که هر کسی که تصویر، فیلم یا صوتی را تغییر دهد، تحریف کند و یا آنها را منتشر کند به نحوی که به طور عمومی حیثیت فرد را آسیب برساند، مجازاتی می‌بایست بپذیرد. در این صورت، می‌تواند به حبس از چهل و پنج روز و دوازده ساعت تا یک سال یا جزای نقدی از پانزده میلیون ریال تا صد میلیون ریال یا هر دو محکوم شود. اگر تغییر یا تحریف به صورت مستهجن باشد، می‌تواند به حبس و جزای نقدی بیشتر محکوم شود.

همچنین، قانون برای جرم انتشار اطلاعات خصوصی از طریق سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی تعیین می‌کند که هر کسی که بدون رضایت فرد مربوطه، اطلاعات خصوصی را منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد و باعث آسیب رساندن به فرد یا هتک حیثیت او شود، مجازاتی می‌بایست بپذیرد. در این صورت، می‌تواند به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از بیست میلیون ریال تا صد و پنجاه میلیون ریال یا هر دو محکوم شود.

همچنین، انتشار اطلاعات اکاذیبی به قصد اضرار به اشخاص یا تشویش اذهان عمومی نیز تحت قوانین مجازاتی قرار دارد. هر کسی که به وسیله سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی اکاذیبی را منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، با هدف آسیب رساندن به اشخاص یا مقامات رسمی، مجازاتی می‌بایست بپذیرد. در این صورت، می‌تواند به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از بیست میلیون ریال تا صد و پنجاه میلیون ریال یا هر دو محکوم شود.

وکیل متخصص در جرایم رایانه ای در جرم انتشار تصاویر خصوصی در فضای مجازی باید دارای آگاهی کامل از قوانین و مقررات مربوطه باشد. آنها باید قادر باشند به بررسی شواهد و مدارک مرتبط با پرونده، انجام تحقیقات لازم و دفاع از موکل خود در دادگاه. همچنین، وکیل سایبری در مشهد باید توانایی درک و تفسیر قوانین مجازاتی مربوط به جرایم انتشار تصاویر خصوصی را داشته باشند. البته در این مباحث وکیل کیفری مشهد نیز می تواند به پرونده ورود کند.

 

دادسرای جرایم رایانه ای مشهد

دادسرای جرایم رایانه‌ای مشهد (ویژه‌ فضای مجازی و شهرسازی) یکی از دادسراهای ویژه در ایران است که به رسیدگی به پرونده‌های جرایم رایانه‌ای مربوط می‌شود. وظیفه اصلی این دادسرا، رسیدگی مقدماتی به جرایم است. با دریافت دادخواست یا گزارش مربوط به جرم رایانه‌ای، پرونده به دادسرا ارجاع داده می‌شود. در دادسرا، مقامات قضایی مانند دادستان، دادیار و بازپرس مسئول تحقیق و رسیدگی به پرونده‌ها هستند.

اگر وقوع جرم در دادسرای جرایم رایانه‌ای مشهد احراز شود، پرونده برای رسیدگی و صدور حکم به دادگاه منتقل می‌شود. در این مرحله، دادگاه صلاحیت نهایی در رسیدگی و صدور حکم را دارد.

دادسرای جرایم رایانه‌ای نیز مسئول تحقیق و رسیدگی مقدماتی به جرایمی است که در فضای مجازی رخ می‌دهد. این جرایم شامل کلاهبرداری رایانه‌ای، سرقت رایانه‌ای، توهین و سایر جرایم مشابه می‌شوند.

دادسراها در حین تحقیقات خود از ضابطین قضایی مانند پلیس کمک می‌گیرند تا بهترین و سریع‌ترین روش‌ها را برای پیشبرد تحقیقات و جمع‌آوری شواهد و مدارک بکار ببرند. همچنین، در مراحل مقدماتی، دادسرای جرایم رایانه‌ای نیز ممکن است از همکاری با پلیس فتا استفاده کند تا در تحقیقات خود پیشرفت کند.

آدرس دادسرای جرایم رایانه ای مشهد: مشهد، خیایان دانشگاه، بین ابن سینا 19 و 21، دادسرای ناحیه 7 مشهد

اگر به مشاوره حقوقی تلفنی فوری نیاز دارید بر روی "مشاوره با وکیل" کلیک نمایید.

مشاوره با وکیل

 

مشاوره حقوقی

+ پرسش: در دیوار اصفهان با شخصی آشنا شدم، خواستم ماشین ازش بگیرم، سی میلیون تومان براش واریز کردم. الان دو ماهه قبول نمی‌کنه نه پولم رو پس بده نه ماشین رو.


– پاسخ: 0

+ پرسش: آقای “ الف “ (مدیر حساب) در فضای مجازی مردم را تشویق نمود که قادر است مدیریت حساب اعمال کند و سودهای کلانی ایجاد نماید و در سود سرمایه گذاران شریک شود و مردم را به سرمایه‌گذاری و انجام معامله در بازار کریپتو با مدیریت وی به قصدکسب سودهای کلان دعوت نمود. موکل (سرمایه گذار) فریب خورد و با ایشان توافق نمود سود حاصله از معاملات در این بازار با “الف” به نسبت ۳۰ – ۷۰ تقسیم شود (۳۰ الف و ۷۰ موکل) و در صورت ضرر در معاملات، “الف“ متعهد گردید با معاملات پی در پی جبران می‌نماید تا مجددا اکانت موکل به سودآوری برسد. لذا موکل تمام سرمایه‌اش “A” دلار را در این بازار وارد نمود و با هماهنگی “الف” مشغول انجام معاملات و اخذ سیگنال خرید و فروش کریپتو از طریق تلگرام شد و با دستور وی، خود خرید و فروش می‌کرد و طبق قرار فی‌مابین در انتهای هر روز سهم سود “الف“ را محاسبه و پرداخت می‌کرد. موکل پس از کسب سود در اوایل کار “B” دلار بابت سهم ۳۰ درصد متعلق به آقای “الف“ به وی پرداخت نمود. در ادامه با ارائه سیگنال و هدایت غلط توسط “الف“ و انجام معاملات پرریسک و عدم رعایت مدیریت سرمایه ظرف مدت کمی سرمایه موکل نابود شد و “الف“ به تعهد خود مبنی بر جبران ضرر موکل تا رسیدن به سود عمل ننمود و پاسخی به اظهارنامه ارسالی موکل نداد. اینک به دلیل عدم ایفای تعهدات توسط “الف“، موکل اکنون اصل سرمایه خود را از دست داده است و مبلغ “B” دلار به “الف” پرداخته است، هیچ قراداد کتبی وجود ندارد و ارتباط و اخذ سیگنال از طرف مقابل در واتساپ و صورت ریز معاملات موجود است. خرید و فروش‌ها توسط موکل در پلتفرم صرافی انجام شده است. بفرمایید چه اقدام قضایی قابل انجام است؟


– پاسخ: 0

+ پرسش: اگر کسی تعداد عکس ازما داشته باشد و تهدید به پخش آن کند و باعث بی‌آبرویی شود، در صورتی که پیشنهاد رابطه جنسی و دادن پول را قبول نکنیم، راهکار چیست؟


– پاسخ: 0

+ پرسش: چند سال پیش با یک فرد خارج از کشور اهل ترکیه رابطه مجازی داشتم و مورد سوءقصد قرار گرفتم در واقع فریب خوردم. دو سال هست که تمام کردم این رابطه رو ولی هنوز هم پیگیر هستن و مزاحمت ایجاد می‌کنند، عکس و فیلم‌های شخصی که از من داره رو امتیاز میبینه و تهدید می‌کنه. چندبار شماره تلفن عوض کردم ولی به هر طریقی که شده از آشناها سراغ می‌گیره و پیدام می‌کنه. نمی‌دونم چکار کنم و به کسی هم نمی‌تونم چیزی بگم. متاسفانه توان مالی که بتونم شکایت بکنم هم ندارم و همچنین چون بحث حیثیت در میان هست شرایط سخت‌تر میشه.


– پاسخ: 0

+ پرسش: ما حدودا 10 آبان ۴۰۲ چند قطعه طلا در دیوار فروختیم. خریدار در سه مرحله از ما خرید کرد و قبلش مبلغ را واریز می‌کرد و بعد با اسنپ خرید را انجام می‌داد. بعد از. دو روز حساب بنده مسدود شد از این بابت شما شاکی دارید و تماس‌های مختلف که یکی گفت به من کسی گفته شما نیازمندید و من هم خیر هستم و 11 میلیون پول به حساب شما واریز کردم، حالا پول من رو برگردونید و دومی تماس گرفت که شما تلوزیون آگهی کردید من پول واریز کردم و تلوزیون من رو ندادید، در حالی که ما اصلا تلوزیون آگهی نکرده بودیم و ما را تهدید کردند مبلغ را واریز کنید. الان بعد از ۵ ماه شکایت شده از ما.


– پاسخ: 0

+ پرسش:  من در وب‌سایت‌هایی عضو شده‌ام که برای احراز هویت از من اطلاعات هویتی شخصی مانند کدملی و تاریخ تولد و نام پدر و تصویر کارت ملی و همچنین اطلاعات شخصی مانند آدرس و تلفن گرفته‌اند. وقتی به هر دلیلی اطلاعات بنده که داخل این وب‌سایت‌ هست افشا بشود (مثلا یک کارمند ناراضی اطلاعات رو بروی اینترنت قرار بده یا اینکه یک هکر اطلاعات رو به سرقت ببره و در مکانی عمومی در اینترنت به فروش بذاره) حق من و کاربرای زیادی مثل من این وسط ضایع شده که اطلاعاتمون در اینترنت پخش شده و ترک فعل وب‌سایت/شرکت برای تامین امنیت اطلاعات باعث این اتفاق شده. آیا میشه بابت این به جایی شکایت کرد؟ که حداقل گوش یکی دوتا شرکت کشیده بشه تا بقیه بیشتر به امنیت اطلاعات کاربران اهمیت بدهند؟


– پاسخ: 0

+ پرسش: من ۵۰۰ تتر برای یک ادمین یک پیج زدم اما در آدرس تتر اسم شخص نیست. می‌تونم از پیج اینستاگرام شکایت کنم؟ آدرس کیف پول ارز دیجیتال قابل ردیابی است؟ آیا پیج اینستاگرام رو هم ردیابی می‌کنند؟


– پاسخ: 0

+ پرسش:  بابت جنسی که در سایت دیوار فروختم خانمی مدعی هک شدن و از بنده هم کیفری و هم حقوقی شکایت کردند، امروز ما مراجعه کردیم جهت حضور و توضیحاتمون رو دادیم ولی وکیل خواهان لایحه‌ای به دادگاه داده مبنی بر اینکه شخصی که من جنس رو بهش فروختم آدمی خیالیه و من این داستان رو از خودم درآوردم! البته من در تهران از اون شخص شکایت کردم و هنوز نتیجه‌ای اعلام نشده، بعد از اعلام من که شخصی که هک کرده چرا اینجا نیست، چون در خوانده‌ها بودند و چرا شکایتی از ایشان نشده، وکیل اعلام کرد که ایشون اعلام کردن کسی سیم‌کارتشون رو برداشته و اطلاعی نداشته که ایشون رو تبرئه کردن و وکیلش اعلام کردن ایشون کاره‌ای نیست که بخواهیم بیاریمش، پول رو شما گرفتی بالا کشیدی و تهمت زدن که اصلا خودت از سیمکارت اون آقا هک کردی چون گوشیه خودت هک نشده و وقتی ما بهت زنگ زدیم قبل از شکایت شما باید پول رو می‌دادی ولی امتناع کردی و این یعنی خودت دزدی. الان من چه کار لازمه انجام بدم؟ از اون شخصی که پلیس فتا اعلام کرده گوشیه اون خانم رو هک کرده گذشتن، الان برای من مجازات کیفری هم در نظر گرفته میشه؟ من چه کاری می‌تونم بکنم؟


– پاسخ: 0

+ پرسش: شرکت در پیش بینی برنده انتخابات آمریکا در سایت…. (وب سایت پیش بینی غیر متمرکز) منع قانونی داره و عنوان شرط بندی بهش اطلاق میشه؟ در صورت استفاده از آدرس‌های چندلایه بازهم امکان ردگیری وجود داره؟


– پاسخ: 0

[وکیل مرتبط: وکیل خانم ]

15 دیدگاه

  1. سلام، ۲۷ ژون ۲۰20 یک تور رفتم که فکر کنم مجوز نداشت و برای اینستاگرامش یک فیلم گرفت و من در این فیلم هستم، البته با شال و عینک ولی در هر صورت بدون اجازه من این فیلم رو در اینستاگرام گذاشت. از فیلم اسکرین‌شات و فیلم گرفتم و چند روز پیش به لیدری که باهاش رفتیم و پیج برای اون هست پیام دادم که از پیج شخصی و کاریش فیلم من رو حذف کنه که این کار رو نکرد. می‌خوام به خاطر این مساله ازش شکایت کنم. پروسه شکایتم از نظر هزینه و موفقیت چطور میشه؟

    1. سلام
      ابتدا یک اظهارنامه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای ایشان بفرستید اگرحذف نکردند، شکایت کیفری مطرح نمایید

  2. سلام وقت بخیر، ممنونم میشم در این مورد یک توضیحی بهم بدید. شخصی از شیپور تماس گرفت و گفت مشکلی مالی داره، دستگاه پلی استیشن رو به من پیشنهاد داد و من قیمت دستگاه رو گفتم ۲۰ میلیون می‌خرم. دستگاه رو با آژانس فرستادن و تحویل گرفتم و بعد به ایشون پول رو دادم و رسید واریزی دارم که به اسم خانمی که در پیامک گفتن واریز کردم. اما گفته بودن دستگاه رو یک هفته نگه دارم تا پول رو برگردونن. چون دستگاه هدیه خانمشون بوده دوباره ازم پس بگیرن و در تورمی که داریم مبلغی هم روش بذارن. (مثلا ۲۰ تومنی که دادم تا ۲۴ میلیون برمی‌گردونه و دستگاه رو بهش بدم). الان بیشتر از ۱ ماه شده که پول رو نتونسته برگردونه. نه برگه بوده و نه توافقی که امضا داده باشیم و نه اثر انگشت. بعد از ۴۵ روز یکی به عنوان پدرش زنگ زده که بچه من بازداشت شده و شماره شما رو از آگاهی دادن تا من پیگیر بشم و دستگاه رو به شاکی پسرم برگردونم (علت بازداشت برای اینکه چند تا دستگاه از جاهای دیگه گرفته و فروخته) و اما من می‌خوام اقدام به فروش کنم. سوال اینجاست چون ۲۰ میلیون دستگاه رو خریدم و از هر کار نادرست طرف من هیچ اطلاعی نداشتم. اول اینکه من حق فروش رو دارم؟
    دوم اینکه کسی حق شکایت از من رو می‌تونه داشته باشه؟ و آیا شکایتی هم بکند، حق من در مقابل قانون پایمال که نخواهد شد؟

    1. سلام
      احتمال اقدام به شکایت کیفری از شما تحت عنوان خرید مال مسروقه است.

  3. با سلام، پرونده بنده به اتهام جرم رایانه‌ای مبلغ 3 میلیون تومان بوده است که با قرار نیابت در دادسرای مشهد محل اقامت اینجانب، مستندات رفع اتهام تقدیم شد، اما توسط بازپرس شعبه سرخس قرار جلب به دادرسی صادر شده است. آیا در هر مرحله از پرونده می‌توان با جلب رضایت شاکی، پرونده را از ادامه بررسی باز داشت؟ و اگر دادرس تصمیم به جلب و زندان بدهد، آیا امکان تجدیدنظر وجود دارد؟

    1. سلام
      بازپرس در صورت جرم بودن عمل ارتکابی و وجود ادله کافی برای انتساب جرم به متهم، قرار جلب به دادرسی و در صورت جرم نبودن عمل ارتکابی و یا فقدان ادله کافی برای انتساب جرم به متهم، قرار منع تعقیب صادر می کند . در هر مرحله از رسیدگی می توانید رضایت شاکی را اخذ کنید. اگر جرم قابل گذشت باشه با جلب رضایت پرونده مختومه می شود. اگر غیرقابل گذشت باشه ممکن است کیفرخواست صادر شود و در دادگاه از موجبات تخفیف مجازات محسوب می شود.
      پس هرگاه شاکی یا مدعی خصوصی در جرائم غیر قابل گذشت، پس از قطعی شدن حکم از شکایت خود صرفنظر کند، محکوم علیه می‌تواند از دادگاه صادر کننده حکم قطعی، درخواست کند در میزان مجازات او تجدیدنظر شود.

  4. با سلام، توقیف یک صفحه عمومی در اینستاگرام که محتویات آن برای همه کاربران قابل مشاهده است و همچنین حذف یا آرشیو کردن همه پست‌ها و استوری‌های آن و انتشار بنر مسدود شدن صفحه، در مرحله تشکیل پرونده و رسیدگی در دادسرا، مستند به کدام مواد قانونی از آئین دادرسی کیفری انجام می‌شود و آیا قابل اعتراض است؟

    1. باسلام
      معمولا در دادسرا توسط بازپرس ضمن صدور قرار تامین ، باستناد مواد ۲۴۷ و ۲۵۰ قانون آیین دادرسی کیفری قرار نظارت قضایی جهت مسدود کردن آن صادر می‌شود ، و قابل اعتراض نیست.

  5. سلام چند روز پیش بدون هیچ دلیلی پیج اینستاگرامم توسط مقام قضایی حذف شده. برای برگشت پیجم می‌توانم کاری کنم؟

  6. یک شکوائیه علیه کسی دارم. اگر در موعد مقرر اونجا نباشم چه می‌شود؟

  7. سلام خدمت وکیل سایبری من فروشگاه لباس کودک دارم، به یکی از همکاران پیام دادم، ایشون از پیام‌های من اسکرین‌شات گرفته گذاشته داخل پیجش، در اسکرین‌شات‌ها لوگو و اسم و پروفایل من پیداست کاملا. در واقع اعتبار و آبروی کاری من رو خراب کرده. می‌تونم شکایت کنم؟ نتیجه میده؟
    کجا باید برم برای شکایت و چی بنویسم؟

    1. سلام
      انتشار اسرار خصوصی دیگران از طریق انتشار اسکرین شات که باعث هتک حیثیت شود جرم و قابل مجازات است و مجازات آن حبس و جزای نقدی است.

  8. سلام خدمت وکیل سایبری عزیز شرایطی که هست به این صورته که ما پروژه‌ای رو به فریلنسری دادیم که برای اتمام پروژه درخواست ۱۲ روز وقت کرده بودن ولی الان ۵۴ روز گذشته و پروژه نزدیک به تکمیل هم نیست، در صورتی که بخشی از مبلغ به خودشون و بخشی به سایت پرداخت شده. می‌خواستم بدونم امکان شکایت قضایی از فریلنسر و جبران خسارت برای هدر دادن وقت ما هست؟

  9. سلام اگر کسی به صورت وویس در فضای مجازی تهدید به قتل بکنه در صورتی که هم وویس و هم عکس ازش موجود باشه میشه شکایت کرد؟

  10. سلام ، شخصی پیج فیک ساخته، عکس و شماره من رو روی پروفایل گذاشته به عنوان صیغه ساعتی. من از مزاحم‌ها اسکرین گرفتم ولی متوجه شدم طرف دیلیت اکانت زده. چت‌ها رو پاک کرده و عکس و فالوورهام رو هم پاک کرده. آیا می‌تونم پیداش کنم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا