وکیل مشهد

وکیل تنظیم قرارداد در مشهد

خدمات وکیل تنظیم قرارداد مشهد شامل قراردادهای واگذاری، قرارداد مشارکت در ساخت، قرارداد توزیع، صلح، قرارداد وکالت، قرارداد هبه، قراردادهای بین المللی، قراردادهای خرید و فروش، قرارداد کار، قرارداد رهن، قرارداد قرض، قرارداد اجاره و … می‌باشد.

اگر به مشاوره حقوقی تلفنی فوری نیاز دارید بر روی "مشاوره با وکیل" کلیک نمایید.

مشاوره با وکیل

+ مشاوره حقوقی با وکیل قرارداد مشهد

در ادامه مشاوره های صورت گرفته توسط وکیل تنظیم قرارداد در موضوعات مختلف مرتبط با قرارداد آورده شده است که هر کدام حاوی نکات ارزشمندی است که می تواند به شما کمک کند.

? تنظیم قرارداد وکالت کاری

+ پرسش: یک مغازه قولنامه ای داریم که پایان کار و امتیاز آب و برق آن بنام پدر مرحومم بوده است الان اگر بخواهیم مغازه را بفروشیم به خریدار می توانیم وکالت کاری داد جهت به نام کردن پایان کار و امتیاز آب و برق بنام خودش. توجه به اینکه مغازه قولنامه دستی از ابتدا داشته است؟


– پاسخ: بله با تنظیم قرارداد وکالت کاری امکان پذیر است و توسط همه ورثه انجام پذیرد.

 

? قراردادهای واگذاری

+ پرسش: بنده توسط یک زوج در کودکی به فرزند خواندگی پذیرفته شده‌ام. پدر خوانده بنده همسر و فرزندان دیگری دارد و البته به علت کهولت سن فوت نموده است. مادر خوانده بنده نیز فرد مسنی است. ایشان تقاضای انتقال دارایی منقول و غیر منقول خویش را به بنده دارد تا اگر خدای ناخواسته فوت نمود بنده بی‌پشتوانه نباشم.

دارایی‌های پدر خوانده هنوز انحصار وراثت نشده ولی فرزندانش از اکنون می‌گویند تو فرزند خونی نیستی و به تو ارث نمی‌رسد در حالی که اسم بنده در شناسنامه پدرشان هست. لذا مادر می‌گوید بیا به تو یک سند محضری بدهم که اگر قانون به تو ارثی نرسید، سهم من را از ارث شوهرم به تو بدهند. و همچنین میخواهم مهریه و اجرت المثل بنده تا زمان حیات شوهرم را نیز قانونی به تو منتقل کنم همچین اموال پدری مادر خوانده نیز هنوز انحصار وراثت نشده است.

توانایی واگذاری این اموال را نیز دارد؟ نحوه واگذاری چگونه است؟ از طریق دادگاه یا دفتر اسناد رسمی کافیست؟ نوع انتقال و متن چگونه هست؟ مادرم میخواهد این مفاد در قالب وصیت نباشد تا قانونن بتوانم بدون دردسر و دخالت خانواده پدریش حقوق خویش را به من واگذار کند. نحوه‌اش چگونه است. همچنین میخواد تمام دارایی‌ها از جمله زمین و طلا و اشیاء خانه را به من منتقل کند که بعدا کسی ادعایی نداشته باشد. در کل همه این موارد در یک سند قانونی ممکن است؟


– پاسخ: در زمان حیات هر شخصی میتواند کل یا به هر میزان از اموال منقول یا غیر منقول یا حقوقی که قانونا قابل انتقال است را به هرکسی اعم از فرزند یا غیر فرزند و… واگذار کند و از طریق وصیت نامه فقط تا یک سوم اموالشان را می‌توانند منتقل کنند.

می‌توانید برای دارایی مادر با مادر خوانده از طریق هر یک از عقود معینه مانند بیع و صلح و هبه و… در دفتر اسناد رسمی تنظیم نمایید. در مورد مهریه و اجرت المثل مادر ابتدا از طریق قضایی این موارد را مطالبه نمایید و سپس اموال بدست آمده را باید به شما انتقال دهند.

 

? قرارداد مشارکت در ساخت

+ پرسش: در قرارداد مشارکتی قید گردیده که در صورت بهبود مشخصات اجرایی پروژه ساختمانی تغییراتی حاصل شود هزینه‌ی اجرای آن بر عهده مالک خواهد بود. منظور از این بند در قرار مشارکت در ساخت مشخصات اجراییه؟ مساحت زیر بنا را شامل می‌شود؟


– پاسخ: بایستی مفاد دقیق قرارداد خصوصا توافقات در خصوص مشخصات فنی بررسی شود، در هر مورد که اختلافی در تفسیر قرارداد حاصل شود، می‌توان در صورت وجود شرط داوری به داور و در غیر اینصورت دادگاه صالح مراجعه کرد. و احتمالا منظور، تغییر در مراحل عملیات اجرای پروژه است در صورت ابهام از کارشناس امور ساختمانی نیز می توان استعلام گردد.

 

? قرارداد توزیع

+ پرسش:  آیا در معامله تهاتری ملک با کالا، بار کالا باید حتما در مکان ملک برود؟ یا بار ارسالی به هر شهر که فروشنده اعلام نمود برود و دریافت کننده خودشان باشد هم در روند قضایی آن مشکلی ایجاد نمی‌کند؟


– پاسخ: در قراردادی که بین شما و طرف مقابل نوشته شده است بهتر بوده که مکان تحویل کالا که غیرمنقول است مشخص شود. اما در صورتی که مشخص نشده و الان باعث اختلاف در محل تحویل شده است معمولا در مکان نوشتن قرارداد است یا در صورتی که عرف تحویل در محل ملک یا محل خریدار باشد باید در آنجا تحویل گردد. بطور مثال در خرید 10 تن آجر، عرف اقتضا می کند که آجر ها در محل ساختمان تحویل داده شود و نه در محل انبار آجر.

 

? قرارداد صلح

+ پرسش: خانمی طبق توافق شفاهی با شوهرش مهریه‌اش را که ۳۱۴ سکه بود را ابراء کرد در عوض اینکه شوهرش یک زمین را به نامش کند. خانم مهریه‌اش را در دفتر اسناد رسمی ابراء کرد و همسرش همان روز طی یک نوشته (سند عادی) زمین را به خانمش صلح کرد. (البته در صلح نامه ذکر نشده که در عوض ابراء مهریه) و این که خانم برای اینکه زمین را توقیف کند چکاری باید انجام دهد؟ چونکه اجراییات اداره ثبت میگوید که طبق سند رسمی ما ملکی را توقیف میکنیم. آیا این قرارداد صلح نامه اعتبار دارد؟


– پاسخ: خانم می‌تواند با تقدیم دادخواست تنفیذ صلحنامه عادی و ارائه‌ی مستندات مربوطه، اعتبار سند عادی را محرز و در گام بعد نسبت به الزام به تنظیم سند رسمی اقدام نماید.

 

? قرارداد وکالت

ماده 683 قانون مدنی:

هرگاه متعلق وکالت از بین برود یا موکل عملی را که مورد وکالت است خود انجام دهد یا به طور کلی عملی که منافی با وکالت وکیل ‌باشد به جا آورد، مثل اینکه مالی را که برای فروش آن وکالت داده بود خود بفروشد، وکالت منفسخ می‌شود.

+ پرسش: اگر وکالت فروش و واگذاری به دایی خود که ارث مادر ما در دست او هست برای تقسیم سهم الارث داده باشیم و هنوز ارث را جدا نکرده باشد اگر ما برای سهم الارث خود شکایت کنیم می‌توانیم آن را بگیریم یا اینکه دیگر با این قرارداد وکالت نامه طرف همه چیز را مال خود می کند؟

– پاسخ: در موارد قرارداد وکالت بهتر است که قرارداد بررسی شود تا نظر دقیق توس وکیل قرارداد داده شود اما بصورت کلی در صورتی که حق عزل وکیل را از خود ساقط نکرده باشید، خودتان نیز می توانید مورد وکالت که در اینجا فروش و واگذاری است  را انجام دهید و با این کار وکالت منفسخ می شود.

 

? قرارداد هبه

+ پرسش: پدربزرگ بنده مقداری زمین در زمان حیاتش به پدرم هبه کرده که متهب هم اخذ به هبه و هم تصرف در هبه کرده‌اند لکن هبه مکتوب نشده، منتهی بر همین اساس بعد از فوت پدر بزرگم پدرم اقدام به اخذ سند رسمی کرده‌اند که موجود است سوال اینجاست برای رفع شبهات دیگر وراث و جلوگیری از اقدامات احتمالی انها می‌توان ابتدا به ساکن برای ملک سند دار دادخواست اثبات هبه نمود؟


– پاسخ: سند رسمی از بالاترین ادله اثبات دعوی است مدعی خلاف آن می بایست ادعای خود را ثابت کند. پس شما نیاز به اثبات قرارداد هبه خود ندارید و وراث در صورتی که ادعایی برای آن دارند باید ادعای خود را ثابت نمایند.

 

? قرارداد خرید و فروش

ماده 221 قانون مدنی:

اگر کسی تعهد اقدام به امری را بکند یا تعهد نماید که از انجام امری خودداری کند در صورت تخلف مسئول خسارت طرف مقابل است‌ مشروط بر اینکه جبران خسارت تصریح شده و یا تعهد عرفاً به منزله تصریح باشد و یا بر حسب قانون موجب ضمان باشد.

+ پرسش: من یه ماشین به عنوان فروشنده قولنامه کردم. قرار شد خریدار شنبه و یکشنبه طی ۲ روز کل پول را پرداخت کند و وکالت تعویض پلاک بگیرد. و اگر پول را به موقع پرداخت نکرد یا اگر فروشنده ماشین را نداد و منصرف شد طرفین ۵۰ میلیون بعنوان ضرر و زیان مشخص کردن ولی ایشون نیامد و اصلا هم پولی پرداخت نکرده و هیچ جوابی مبنی بر نخواستن ماشین نداد منم روز دوم یعنی یکشنبه که خبری ازشون نشد رفتم اظهارنامه دادم و به دلیل‌عدم پرداخت ثمن معامله از جانب خریدار، معامله را فسخ اعلام کردم و درخواست ضرر و زیان ۵۰ میلیونی دادم. ایا من میتوانم ۱۰۰٪ از این ضرر و زیان استفاده کنم حتما؟

– پاسخ: شما در صورتی می توانید ادعای عدم انجام تعهد و جبران خسارت نمایید که شرایط زیر را داشته باشید:

1) در صورتی که در نتیجه عدم انجام تعهد به شما خسارت وارد شده باشد.

2) انقضا موعد

3) تحقق ضرر

4) عدم اجرای تعهد ناشی از علت خارجی (مثلا سیل، زلزله و …) نباشد.

5) جبران خسارت طبق قرارداد یا عرف یا قانون لازم باشد.

اگر بیع نامه تنظیم و در متن آن تصریح به خسارت عدم ایفای تعهد نموده باشید امکان دریافت خسارت زیاد است اما بهتر است متن قرارداد توسط وکیل قرارداد بررسی گردد.

 

⚖️ خدمات وکیل تنظیم قرارداد در مشهد

وکیل پایه یک دادگستری علاوه بر آشنایی با موضوعات حقوقی و کیفری بر حسب علاقه و کار، در مواردی تخصص و تجربه بیشتری دارد که در اینجا وکیل مشهد در گروه ما، وکیل تنظیم قرارداد در مشهد می باشد. خدمات وکیل قرارداد مشهد شامل قراردادهای واگذاری، قرارداد مشارکت در ساخت، قرارداد توزیع، صلح، قرارداد وکالت، قرارداد هبه، قراردادهای بین المللی، قراردادهای خرید و فروش، قرارداد کار، قرارداد رهن، قرارداد قرض، قرارداد اجاره و … می‌باشد.

اگر به مشاوره حقوقی تلفنی فوری نیاز دارید بر روی "مشاوره با وکیل" کلیک نمایید.

مشاوره با وکیل

 

مشاوره حقوقی

+ پرسش: بنده 500 میلیون تومان سفته بابت تضمین شخصی برای تحویل زمین در مهلت سه ماهه دادم. مقرر شد اگر برابر مبایعه‌نامه یاد شده در قرارداد فردی که ضمانتش را کردم زمین خریداری شده توسط شخص را تحویل ندهد، سفته‌های بنده ضمانت اجرایی دارد و به ازای هر روز دیرکرد یک میلیون تومان خسارت قید شد. اون فردی که بنده ضمانتش رو کردم طی شکایت از فردی که برابر مبایعه‌نامه زمین رو خریداری کرده شکایت جعل و سواستفاده از سفید امضا نسبت به همان قرارداد انجام داد و سفید امضا بودن قرارداد مشخص شد و قرارداد باطل شد. الان می‌تونیم با استناد به جعلی بودن مبایعه‌نامه سفته‌هام رو پس بگیرم؟ با توجه به سفید امضا بودن مبایعه‌نامه، سفته دیگر قابلیت اجرا ندارد؟


– پاسخ: 0

+ پرسش: من چندسال پیش کارخانه خریدم با زمینش منت‌ها بعدش اقاله کردیم. در صورتجلسه اقاله از چهار نفر فروشنده، فقط یک نفر از اعضای هیئت مدیره امضاء کرد و مقرر بود همشون امضا کنند. صاحب اصلی زمین که قرارداد به نامش هست امضاء نکرده. با توجه به‌ عدم امضاء آن‌ها آیا اقاله صورت گرفته؟ می‌تونم از این سه نفر برای تحویل مبیع شکایت کنم؟ چون چک‌های ثمن معامله رو خرج کردند و تحویل نمیدن.


– پاسخ: 0

+ پرسش: خودروی خریداری و ثمن معامله به فروشنده نقدا پرداخت گردیده. پس از خرید خودروی فوق در راستای تامین خواسته، حکم به توقیف اموال و سند صادر و شکایت سیستمی و غیرقابل نقل و انتقال در سامانه راهور صادر شده است. با دادخواست الزام به سند از طرف فروشنده حضوری و صاحب سند غیایی و مجهول‌المکان اجرائیه انتقال اجرایی از طرف نماینده اجرای احکام صادر شده است. صاحب سند با علم به توقیف سیستمی ناشی از تامین خواسته و عدم مالکیت وی، اقدام به تفویض وکالت به مسؤل نمایشگاه و مسؤل نمایشگاه به متصرف خودرو تفویض وکالت کرده است. متصرف در دعوای اثبات مالکیت و الزام به سند به وکالت تفویضی استنادی نکرده است. آیا این اقدام وکیل و موکل و استفاده از سند تفویض وکالت معارض قابلیت پیگرد قانونی دارد؟ طرف دعوا وکیل و هر دو موکل که مسؤلین نمایشگاه بوده‌اند و خودرو به صورت امانت در نمایشگاه به دلیل جلوگیری از توقیف فیزیکی تا سیر مراحل رفع توقیف به عنوان معترض ثالث تقاضای اعتراض ثالث اجرایی بوده است. سردفتر هم باید جزو خواندگان قرار گیرد؟


– پاسخ: 0

+ پرسش: یک مجتمع مسکونی با تعداد ۷۲ واحد توسط یک شرکت پیمانکاری ساخته و پیش فروش شده و تمامی واحدها به عموم فروخته و بعد از تسویه مبالغ مشخص شده طبق قرارداد به مالکین تحویل شده. در قرارداد پیش فروش شرکت قید شده که هر واحد دارای پارکینگ و انباری می‌باشد ولی حرفی از اینکه پارکینگ مسقف هست یا غیر مسقف زده نشده. لازم به ذکر است که مالکین بعد از تحویل واحدها هر کدام یک پارکینگ موقت رو تصرف تا بعد از جانمایی طبق سند قطعی جای پارکینگ قطعی خودشون مشخص و تحویل مالکین بشه. با سکونت مالکین به مرور در ساختمان مشخص گردیده که ساختمان با کمبود پارکینگ مواجه است و طبق محاسبات تعداد ۴ عدد پارکینگ کسری دارد و طبق مکاتباتی که هیات مدیره با شرکت پیمانکاری انجام داده بنا شد ۴ عدد پارکینگ در محوطه مجتمع (حیاط مجتمع) ساخته بشه. الان که سندها اومده و جانمایی پارکینگ‌ها مشخص شده و کاشف به عمل آمده که همین پارکینگ‌های موجود هم تعداد زیادیش استاندارد نیست و شرکت پیمانکار حد و حریم قانونی رو برای ساخت رعایت نکرده و هیات مدیره مجتمع می‌خواد از شرکت بابت این مشکلات شکایت کنه. اینجا علاوه بر شرکت پیمانکار، نظام مهندسی، شهرداری و شهرسازی هم در این امر دخیل هستند یا نه؟ ما می‌تونیم شرکت پیمانکاری و شهرداری رو در دادخواست حقوقی خوانده قرار بدیم یا اینکه باید از شهرداری در دیوان عدالت اداری شکایت کنیم به دلیل صدور مجوز ساخت؟ آیا می‌تونیم دعوای انجام ناقص تعهد مطرح کنیم؟


– پاسخ: 0

+ پرسش: اگر قرارداد سفید امضا باشه و برای یک‌سال پیش باشه و یکی دو ساعت بعد از امضا پر شده باشه، سفید امضا بودنش توسط کارشناس تشخیص داده میشه؟


– پاسخ: 0

+ پرسش: خواهر من در یک سالن زیبایی به عنوان ناخن کار به مدت ۱۳ ماه کار کرد. قرارداد داشت اما تک نسخه‌ای بود و نسخه دیگری به ما ندادند. به دلیل شرایط بد اون سالن بعد از ۱۳ ماه خواهرم قصد خروج داشت. ۳ هفته قبل به کسی که برایش کار می‌کرد اطلاع داد که می‌خواد بیاد بیرون و تا تاریخی که گفتن اونجا موند. در این فاصله در سالن جدیدی که پیدا کرده بود مستقر شد. بعد مدیر داخلی سالن جدید با ما تماس گرفت که باید برگردین وگرنه شکایت می‌کنم. بعد از ۱۰، ۱۵ روز با خواهرم تماس گرفته شد که باید بره اتحادیه. در اون جلسه دو مدیر سالن بودند و ما، مشخص شد که یک اختلافی هم بین ۲ مدیر سالن بوده و حرف مدیر قبلی این بود که چرا به ما نگفته و در آخر گفت که باید بیایی سالن برگه‌ای امضا کنی که بتونی در سالن‌های دیگه کار کنی. آیا این کار نیازه؟ چون خواهرم اصلا نمی‌خواد روبرو بشه و یکی از پرسنل سالن قدیم به تک تک پرسنل سالن جدیدی که خواهرم رفته بود گفته بود حتما باید خواهرم رو بیرون کنند وگرنه سالن پلمپ میشه. با ما هم خیلی بد صحبت کردند و خواهرم حتی الان از سالن جدید هم اومده بیرون.


– پاسخ: 0

+ پرسش:  پدربزرگ بنده در سال هزار و چهارصد خانه خود را به صورت صلح عمری به فرزندان خود واگذار می‌کند. در سال هزار چهارصد یکی از عموهای بنده همین خانه را بر اساس یک قولنامه بنگاهی به مبلغ پنجاه میلیون می‌خرد، ارزش ملک هم بالای چند میلیارد هست. سوال بنده از اساتید و وکلای گرامی این است که جدای از اختیار استفاده از خیار غبن افحش از جهت واگذاری قبلی ملک که صلح عمری بوده، چگونه و بر اساس کدام ماده می‌توان وارد شد تا قرارداد را باطل کرد؟ پدربزرگ بنده هم نزدیک به یک و نیم سال است فوت کرده‌اند.


– پاسخ: 0

14 دیدگاه

  1. سلام اگر در وکالت فروش ذکر شده باشد که وکیل نسبت به فروش و انتقال قطعی اقدام نموده است و وکیل آن را امضا کرده باشد، آیا بعد از فوت وکیل وکالت هم باطل می‌شود؟ در صورتی که بالای برگه نوشته است سند رسمی. مبایعه‌نامه و وکالت باهم همخوانی دارن و پلاک و همه چیز همان چیزی می‌باشد که وکالت داده است و اگر در مبایعه‌نامه جعلی صورت گرفته باشد (امضاهای خریدار و فروشنده و شاهدین) و بنگاه امضای خود را می‌تواند انکار کند. در صورتی که مهر بنگاه پای مبایعه‌نامه می‌باشد، اگر می‌تواند مسئولیت آن به عهده فروشنده است یا خریدار؟ اگر بنگاه روزی بخواهد از خریدار شاکی باشد، در صورتی که هیچگونه دخالتی خریدار در امضا بنگاه نکرده و بعد از دو روز مبایعه‌نامه رو از بنگاه دریافت کرده و حال نگران است چنین اتفاقی روزی بیافتد.

    1. سلام
      با فوت وکیل یا موکل وکالتنامه باطل می‌گردد اما مهم مبایعه نامه تنظیمی است که با فوت وکیل باطل نمی‌شود اما اقداماتی که قبل از فوت در حدود وکالت انجام شده معتبر است.

  2. سلام، من یک انگشتر زمرد پنجشیر به یکی بلاعوض صلح کردم و ازش صلحنامه و امضا گرفتم و شرط گذاشتم که تا مدت یک سال حق فسخ معامله رو دارم (صلح خیاری). من اظهارنامه فسخ دادم و او در جواب گفته من انگشتر رو گم کردم. حالا که صلح فسخ شده، می‌تونم تقاضای مثل یا قیمت مال مورد معامله رو داشته باشم؟

    1. سلام
      بعد از قبض نیز واهب (هبه کننده) می‌تواند با بقاءِ عین موهوبه (مال مورده هبه) از هبه رجوع کند، مگر در شرایطی مانند اینکه عین موهوبه از ملکیت متهب (گیرنده مال) خارج شده یا متعلق حق غیر (یعنی مال شخص دیگری باشد) واقع شود خواه قهراً مثل مورد شما که مال گم شده باشد، خواه اختیاراً مثل اینکه عین موهوبه به رهن داده شود. همچنین در مقاله شرایط رجوع از هبه بیشتر مطالعه کنید.

  3. سلام، من در یک جایی به عنوان آشپز کار می‌کردم و بعد سر حقوق باهاشون به توافق نرسیدم و اومدم بیرون (قراردادی وجود ندارد). الان اون‌ها تهمت دزدی زدن و گفتن اون کیفی که همراه داشت رو پر می‌کرد و وسایل اولیه مثل گوشت و مرغ رو خارج می‌کرد از رستوران و ما فاکتور داریم که خرید کردیم ولی موجود نیست اون مقدار. آیا می‌تونن ثابت کنن؟ من باید چیکار کنم؟ (اونجا دوربین نداشت متاسفانه). من لیست خرید براشون در اینستاگرام می‌فرستادم ولی اکثرا خرید انجام نمی‌شد و فاکتوری به من ندادند هیچوقت بابت خرید و من طبق سفارشات از وسایل استفاده می‌کردم. چگونه در صورت شکایتشان باید ثابت کنم؟ گفتن که ما شنبه شکایت می‌کنیم و در ۵ دقیقه یک سال تا یک سال‌ونیم حبس می‌گیرم براش و گفتن ۱۵۰ میلیون ما هرینه کردیم که نیست. اگر چند نفر از کارکنان اونجارو بیارند به عنوان شاهد و دروغ بگویند چی؟

    1. سلام
      اصل بر برائت است مگر اینکه خلاف آن اثبات شود در صورتی که دلیل مثبته در اینخصوص نداشته باشند حکم بر محکومیت صادر نخواهد شد.

  4. سلام، بنده بازنشسته با حداقل حقوق هستم. چند سال است که آپارتمان خودم را اجاره می‌دهم و آپارتمان با اجاره ارزانتر اجاره می‌کنم و مابه‌التفاوت اجاره را برای خرج خانوادهام استفاده می‌کنم. مستاجر جدید چک‌های صیادی برای اجاره آپارتمان طبق قرارداد اجاره داده‌اند که ثبت نکرده آمد و سه ماه است اجاره نمی‌دهد. چک صیادی دادند که ثبت نشده و هیچکدام وصول نشده و بنده را واقعا در بد موقعیتی قرار داده‌اند. برای چک‌ها و اجاره‌های معوقه اظهارنامه ارسال کردم. من چگونه فسخ قرارداد و حکم تخلیه برای سه ماه‌عدم پرداخت اجاره طبق قانون بگیرم؟ در این صورت باید ودیعه ایشان را از کسی بگیرم و به حساب دولت واریز کنم؟ چطوری اجاره‌های معوقه و هزینه‌هایی که نپرداختند را از ودیعه ایشان کم کنم که ایشان اگر ودیعه را بگیرند، گرفتن اجازه‌های معوقه غیرممکن می‌شود.؟

    1. سلام
      جهت پاسخ درست بهتر است که متن قرارداد بررسی گردد ولی می توانید ضمن ارسال اظهارنامه به مستاجر موارد مذکور را مطرح نمایید.

  5. سلام، بر اساس حکم داور شرکت…. قرارداد فی مابین من و آن فسخ گردید و برای تایید به دادگاه مراجعه نمودند که حکم به نفع ما صادر و حکم داور رد شد. شرکت از اجرای حکم خودداری کرده و پس از وقت‌کشی مجددا از دادگاه تایید حکم داور مبنی بر فسخ قرارداد را خواسته‌اند و ابلاغیه در همین رابطه دریافت کرده‌ام.

    1. سلام
      اگر سابقا حکم به نفع شما صادر شده،در مقابل اقدام مجدد طرف مقابل می توانید به اعتبار امر مختومه بودن استناد کنید.

  6. بنده ماشینی حدودا یک سال و نیم قبل از شخصی به صورت قولنامه خریداری کردم. بعد از مدتی می‌خواستم ماشین رو بفروشم، یکی از دوستانم ماشین رو خواست و بدون قرارداد ماشین رو برد، قرار شد چند روز بعد بیاد پولش رو بده و قرارداد هم بنویسیم. همش بابت پول ازم فرصت خواست. بعد از یک مدت ماشین بنده رو به شخص دیگری با قولنامه عادی فروخت، همینطور بعد از فروشش دو دست چرخیده. الان نه قراردادی بین بنده و دوستمه، نه پولی بابت پرداختش داده و میگه نمی‌دم، هرکار می‌خوای بکن. می‌تونم به عنوان فروش مال غیر ازش شکایت کنم؟

  7. سلام آیا می‌توان بعد از بیست سال کار در هتل و در صورتی که مجبور بودی قراداد را امضا و انگشت بزنی، حق و مزایای خود را دریافت کنیم؟

  8. با سلام من واحدی رو به طور قرارداد از فرهنگیان خریدم و تحویل گرفتم. بدهیم صفره و ووام ر تسویه کردم. در بند ۲ ماده ۲ نوشته: “قیمت موضوع قرارداد به طور علی‌الحساب فلان ریال که خریدار فلان ریال از بابت انشعابات و غیره نقدا به شرکت تسلیم نموده” و در بند ۳ ماده ۲ هم مقدار وام رو نوشته، بعد در صفحه دوم در ماده ۴ بند ۲ نوشته: “عدم انجام هریک از تعهدات مالی توسط خریدار در این قرارداد و سایر تعهدات (از قبیل حق انشعابات مذکور در بند ۲ ماده ۴ این قرارداد) کلا و جزئا در موعد تعیین شده به هر علتی موجب فسخ قرارداد از طرف شرکت می‌گردد.” احتمالا اون باید (بند۲و۳ ماده ۲) یا(بند ۲ ماده۲)می‌بود، یا درست نوشته شده و تاثیری در صحت قرارداد ندارد؟ و درهمین ماده ۴ بند چهارمش نوشته: “در صورت عدم اخذ وام عین مبلغ به شرکت داده شود” و بند ۳ همین ماده چهار هم نوشته: “هزینه تمام انشعابات اعم از آب، گاز، تلفن، تفکیک طبقاتی و پایان کار برعهده خریدار است”. که این‌ها جزو تعهدات مالی خریدار هستند. این ماده‌ها و بندها رو هم باید در بالا قید می‌کرد. این‌ها مشکلی در صحت قرارداد ایجاد می‌کنند یا مانعی نیستند؟

  9. سلام، بنده مدیر مشاور املاک هستم، خریدار و فروشنده دو قراردادی، مبلغ حق‌الزحمه املاک رو پرداخت نمی‌کنند. در تنظیم دادخواست نیاز هست که مبلغ تعرفه کمیسیون رو ذکر کنم یا اگر ذکر کنم تقاضای دریافت حق‌الزحمه طبق تعرفه تعیین شده رو دارم کافی هست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا